dimecres, 23 de novembre del 2011

L'ELIANA HOMENATJA A ENRIC VALOR

DIJOUS, 24 DE NOVBRE
L’ELIANA. Sala Polivalent EPA.
Organitza: CENTRE D’ESTUDIS LOCALS
19:30H. HOMENATGE A ENRIC VALOR.
En l'any 2011 commemorem el centenari del naixement d'una de les figures clau de la història valenciana contemporània, la d'Enric Valor i Vives (Castalla 22 d'agost de 1911- València 13 de gener de 2000), que va aglutinar en la seua persona el conreu de tres camps fonamentals per a la recuperació del nostre país: la rondallística, la lingüística i la novel·la.
            Per aquet motiu el Centre d'Estudis Locals (CEL) de L'Eliana ha volgut organitzar un xicotet homenatge a la figura de l'escriptor de Castalla amb la finalitat de reconèixer el llegat d'aquest l'il·lustre valencià, que tant hi ha contribuït a la recuperació de la llengua i la cultura pròpies.
            L'acte consistirà en la projecció d'un audiovisual sobre la seua figura, la lectura d'uns textos de la seua obra, la presentació del llibre “El caçador de paraules” de Gemma Pasqual i la intervenció final d'Enric Valor i Hernández, fill del mestre homenatjat. A més, podreu veure una xicoteta exposició de treballs que s'han fet al voltant de la seua figura i una mostra de la seua obra publicada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada