dijous, 8 de desembre del 2011

I FIRA DE LA CARABASSA A L'ATENEU DE BÉTERA

DISSABTE, 17 DESEMBRE
BETERA. Ateneu Civic i Cultural.
19:30H. I FIRA DE LA CARABASSA . 
Per tal de celebrar les excel·lències de la carabassa, a la cuina i al camp, ens ajuntarem i farem la I Fira de la Carabassa. Podeu portar-hi les vostres receptes cuinades, i amb l'explicació preparada. Compartirem les diferents maneres de cuinar la carabassa per tal d'enriquir la nostra cultura culinària. Tastarem tots els plats, i aprofitarem per fer un sopar popular dedicat a la carabassa. Dolces o salades, tradicionals o innovadores; no deixeu de portar la vostra recepta amb carabassa. I si teniu carabasses de l'hort, porteu-les-hi també; admirarem la matèria primera. 
La carabassa, aliment vital de la tardor. N'hi ha de totes les formes, colors i mides. Cultivades encara per nombroses famílies, són magnífiques, exuberants. Les veureu encara a alguns balcons, emmagatzemades a la serena. La duresa de la pell les permet conservar-se durant mesos en bon estat, fins que arriba la calor. A la llar té un alt valor culinari i molta versatilitat. Tant se val si el plat és dolç o salat, la carabassa aporta el seu gust intens i especial al nostre àpat.
Els participants per favor notifiqueu la vostra recepta a ateneubetera [arrova] gmail.com, o al 607502249. Així mirarem d'equilibrar els plats aportats entre dolç i salat.

Convoca: Confraria d'Adoradors de la Carabassa (CAC)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada