dilluns, 26 de desembre del 2011

II FIRA DE L'ATENEU DE BÉTERA VA COMPLETANT PROGRAMA

27 de desembre: els blocs literaris i les blocaires joves: blocs que presenten autores, novel·les i propostes de lectura digital. Els llibres digitals i els llibres en paper.
28 de desembre: Maria Josep Picó, periodista especialitzada em medi ambient, presenta un conte infantil lligat en la vida de respecte per la muntanya: Clàudia i l’esperit de la muntanya, d’Andana edicions. El mateix 28, Enric Pèris presenta el projecte editorial Andana, joves emprenedors que arrisquen diners i temps en llibres i cultura en català.
29 de desembre: 400Colps, un bloc sobre llenguatges audiovisuals adreçats als joves, iUn bloc educat, la reflexió pedagògica necessària, punyent, sense concessions. Francesc Raga i Jordi Orts, mestres, presenten les novetats sobre el debat a l’escola i en favor de l’escola.
A continuació, presentem ‘Els pobles edetans, parlen els uns dels altres‘, editat per l’Institut d’Estudis Comarcals del Camp de Túria, amb Joan Domínguez, Neus Domínguez i Josep Fornieles.
3 de gener de 2012: presentem ‘Comunicant la revolta‘ de Xavi Ginés i ‘Valencians contra la fil·loxera‘ de Joan C. Martín, enòleg i escriptor de vins i altres desmotius: a continuació Tast de vins dels país, amb més considerants.
4 de gener de 2012: presentem ‘De nord a sud‘ de Josep Maria Jordan, catedràtic d’economia, que fa una nova aportació en format de dietari de la seua visió particular del món. Després presentem l’última guanyadora del Vicent Andrés Estellés, Isabel Garcia: poesia i lectures per Nadal.
5 de gener: balanç de novetats: què diuen els diaris especials sobre les novetats dels llibres del país: Vilaweb i els altres. Amb Vicent Partal: cap a on pega la literatura en paper.’
Aquest és un programa flexible, al qual anirem afegint més activitats, actuacions musicals, lectures i propostes segons van arribant encara a l’ateneu.
Hi col·laboren Consolat de Mar, l’Institut d’estudis Comarcals del Camp de Túria i l’escolagavina. Organitza, l’Ateneu de Bétera
> Vos recordem que fins el 12 de gener exposem a l’Ateneu La vida secreta de les plantes, els animals i les cases, una mostra de dibuixos d’Eugènia Aloy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada