dijous, 19 de gener del 2012

DISSABTE, 4 DE FEBRER
BÉTERA. Ateneu Civic i Cultural.
20H. BINGO. Del Grup Scolta Rebalsadors.  
Com ja sabeu els escoltes de Bétera, el GS REBALSADORS, van organitzar la rifa d'una cistella de Nadal, una campanya que no va donar els fruits esperats (només es van vendre el 50 % de les paperetes). Com a conseqüència d'això, van quedar molts números per vendre i just resultà guanyador un d'aquests. El desig dels escoltes era lliurar el premi i alegrar les festes a qui en resultara beneficiari, però no va ser així i es trobaren amb el "problema" de què fer amb una cistella plena de bons productes, com ara torrons, licors embotits i…un pernil!
Després de consultar-ho amb pares, consell de grup, etc... decidiren de fer lots amb el contingut de la cistella i preparar un bingo on els premis foren aquests productes.
Així doncs, el proper dissabte dia 4 de febrer faran  una vespradeta binguera, que permetrà als escoltes obtenir uns guanys per a comprar material d’acampada i que tots passem una estona divertida.
En total hi haurà 6 lots a 1€ el cartró i un d’especial (el pernil!) a 2€ el cartró.
Els escoltes demanen la vostra participació en el bingo i aprofiten l’ocasió per fer públic el seu agraïment amb l’Ateneu pel suport que han rebut des del primer dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada