dimarts, 24 de gener del 2012

LA TARONJA NO FUNCIONA

DIVENDRES, 27 DE GENER
BÉTERA. 
Ateneu Cívic i Cultural
19:30h. La taronja en crisi.  Ens abocarem a les dificultats que passa el sector de la taronja; en parlarem de les causes, dels responsables, si és que n’hi ha,  i de les possibles alternatives. Posarem el focus en una realitat complexa i difícil per als llauradors, i que tenim ben a prop. 
- Primer, projecció del documental Taronja forastera, produït per RTVV.  Una mostra del funcionament del mercat internacional dels cítrics.
- Després debat amb Vicent Sanz, responsable de la Unió de Llauradors al Camp de Túria.
Amb aquesta activitat posem en marxa un cicle d’activitats a l’Ateneu, en què intentarem posarem una mirada crítica sobre la realitat que ens envolta; des d’allò local a allò global. Per començar ens hem marcat com a objectiu que el cicle tinga una periodicitat mensual, preferentment el darrer divendres de cada mes.

ALTRA INFORMACIÓ DE L'ATENEU:
> Ens ha costat un poquet, però a la fi hem pogut aplegar totes les receptes que vam tastar en la I Fira de la Carabassa. El sopar el vam fer el desembre passat; totes les receptes són boníssimes, i en alguns casos inclouen comentaris dels autors/es. Cliqueu ací si voleu llegir-les. Bon profit!
> L'Ateneu ha començat la preparació del carnestoltes 2012 amb el taller de construcció d'una geganta. El taller,dirigit per Empar Esturis i Carme Ricart amb la col·laboració del grup escolta Rebalsadors, és gratuït i obert a la participació de socis i simpatitzants. L'elaboració de la geganta continuarà el dissabte 28 de matí.
El bateig de la geganta (podeu proposar-ne noms) obrirà el Carnestoltes de l'Ateneu el dissabte 18 de febrer. Més endavant rebreu informació dels diferents actes que hi ha pensats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada