dijous, 1 de març del 2012

VISITES TEATRALITZADES AL PLA DE NADAL DE RIBA-ROJA

DES DEL 4 DE MARÇ FINS AL 5 D’AGOST

En la visita a aquesta vila nobiliària d'època visigoda ens acompanyen Teodora i Tebdemir, que són els amos de la casa, per explicar com es vivia en aquella època, quins aliments tenien, quins eren els seus costums ... A més, Eurico el picapedrer ens explica (i ens mostra) com es treballa la pedra. Brunequilda l’orfebre no només ens dóna a conèixer el seu ofici, sinó que també ens ensenya a fer una d'aquestes creus tan boniques que ella llueix ...
Calendari de visites: 4 de març, 1 d'abril, 6 de maig, 3 de juny, 1 de juliol, 5 d'agost. Fora d'aquestes dates, es poden concertar visites (sempre guiades).
Estructura de la visita:
11 h. La visita s'inicia a la Sala d'Audiovisuals del Molí. Es projectarà un documental per conèixer com es va descobrir el jaciment i les campanyes d'excavació que es van realitzar per deixar a la llum el jaciment del Pla de Nadal. 
11.30 h. Sortida cap al jaciment visigot del Pla de Nadal. 
12 h. Inici de la visita. Ens acompanyaran els personatges que van poblar Pla de Nadal. Realització de diferents tallers que ens permetran conèixer la vida quotidiana en aquest importantíssim jaciment visigot. 
13 h. Fi de la visita.
Punt de trobada: Tourist Info Riba-roja del Túria. 
Concertar visites a: Tourist Info Riba-roja del Túria. C / Cisterna, 30. Telèfon 962.772.184. Correu electrònic: riba_roja@touristinfo.net
Us esperem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada