dijous, 31 de maig del 2012

11A MOSTRA ESCÈNICA INFANTIL I JUVENIL LA POBLA DE VALLBONA


De l’1 al 10 de juny

LA POBLA DE VALLBONA. Casa Cultura c/ Colon, 93

11A MOSTRA ESCÈNICA INFANTIL I JUVENIL LA POBLA DE VALLBONA

De l'1 al 10 de juny 15 grups de teatre i de dansa de xiquets i joves, escolars i grups professionals mostren el públic les seues obres, experiències i aprenentatges escènics.
Prop de 300 xicotets i joves artistes estrenaran els seus nous espectacles. El principal objectiu és compartir i mostrar les seues destreses com a intèrprets i la seua progressió formativa en els seus diferents grups, escoles municipals o centres educatius atés que és per a ells una experiència educativa i vital que sempre recordaran. 


Organitzada per l'Escola Municipal d'Arts Escèniques (EMAE) de l'Ajuntament de La Pobla de Vallbona, Kasiopea ACT i La Titella esta edició de la Mostra consolida una extensa programació i pretén ser lloc de trobada de caràcter educatiu, pedagògic i cultural de referència. Per a fomentar la cultura de l'espectador es repetix l'experiència de realitzar passes escolars entre els més xicotets i, com a novetats, representacions a la guarderia municipal, la presentació del llibre “Sendero al teatro” d' Amparo Herrero, escriptora local que estrena un dels seus muntatges. Participen Cucurucú i l'IES Tirant El Blanch de Torrent, l'EMT Riba-roja, el GTI Benaguasil, els col•legis S. José i S. Rafael de la Pobla i l'Helis de l´Eliana. A totes elles se'ls unix els grups amfitrions de l'EMAE, tant en dansa com en teatre. Els espectacles “Consonant” de Maduixa Teatre i “Convictus” de La Cia. Passabarret seran els representants dels grups professionals. Es consolida també l'emotiu ”7e Festival EscenicoSolidari” a benefici de la “Associació Síndrome de Cowden Paco Sanz” on la cultura i la solidaritat unixen els seus esforços participant desinteressadament grups de dansa, teatre, balls locals i artistes invitats. Es pot consultar la programació en www.lapoblaescenica.es.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada