dilluns, 28 de maig del 2012

EL COR DE L'ATENEU AL CASAL JAUME I

Dissabte 2 de juny
LLÍRIA. Casal Jaume I del Camp de Túria.
19:30H. CONCERT CORAL: POTSER CAL SER VALENTS ALTRE COP. nova actuació del Cor de l'Ateneu. Aquesta vegada serà a Llíria, al Casal Jaume I del Camp de Túria a l'Avinguda dels Furs, 25.
De nou cançons de la Nova Cançó prenen la paraula per reivindicar la seua vigència. El títol del projecte, extret de la cançó de Lluís Llach: No és això companys", deixa ben clar el missatge que vol transmetre aquest concert. Andreu Soler i Lola Martínez dirigeixen un cor que els últims temps està reivindicant un lloc en el panorama musical de la comarca. L'Ateneu de Benaguasil llançà la idea i tot seguit un bon nombre de veïns i veïnes del Camp de Túria feren seu el projecte. Un projecte, certament, amb base comarcal doncs els seus membres viuen a diferents pobles de la comarca: Riba-roja, La Pobla, L'Eliana, Llíria i, com no, Benaguasil.
Amb aquesta actuació s'inicia un mes de juny a rebentar d'actes: el 2 a Llíria, el 8 a L'Eliana, a La Torre del Virrei, el 16 a Ca Bassot a Burjassot i el 22 a Llíria de nou a la Trobada d'Escoles d'Adults. Com vegeu, un calendari intensíssim.
Ja ho sabeu: Dissabte Esteu convidades i convidats a Llíria. Les cançons de la Nova Cançó us esperen per recordar una època intensa en reivindicacions i il·lusions socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada