dimarts, 12 de juny del 2012

PROGRAMA DOBLE A L'ATENEU DE BÉTERA: DEBAT I LLIBRE.

divendres 15 de juny, a les 19.30h, farem el col·loqui"Les treballadores de la llar davant la nova regulació laboral". L'acte s'horganitzat en col·laboració amb les Dones Progressistes de Bétera.
Intervenen: - Candida Barroso Chuliá (Secretària de la Dona CS CCOO PV) - Tatiana Sapena Escrivà (Gabinet Tècnic CS CCOO PV)


Dissabte 16 de juny, a les 19.30h, Jaume Campos  presenta el llibre Dos equipajes para un mismo viaje, sobre problemes de relacions de parella i una teràpia kinesiològica creada per ell mateix. Jaume Campos, terapeuta de Bétera, té una prestigiosa trajectòria com a terapeuta de les emocions avalada per més de 7.000 persones. Desenvolupa, des de 1987, una tasca basada en la kinesiologia (harmonització de les energies) i ajuda a trobar formes d'enfrontar i solucionar els conflictes més greus o quotidians, lluny de la manera convencional que coneixem. Les relacions no són difícils i aquest llibre intenta demostrar que relacionar-se és, en essència, aprendre de l'altre sense jutjar. Amb una lectura amena i directa el lector arribarà a conclusions que  abans no s'hauria plantejat i que poden ser el començament de la plenitud de la seva vida en parella. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada