dimarts, 11 de setembre del 2012

I CICLE DE CONFERÈNCIES: EL FUTUR DE LA MÚSICA A ESPANYA



DIVENDRES, 21 I DISSABTE 22 DE SETEMBRE.
BENAGUASIL. Consolat de Mar.
En el panorama actual de crisi econòmica global, és més que necessari revisar el sistema d'ensenyament musical i artístic del nostre país, per tornar a generar expectatives d'empleabilitat entre els estudiants i titulats d'aquests ensenyaments. En aquest context s'emmarca el I Cicle de Conferències protagonitzades per un expert en la matèria com es Andrés Zarzo, músic, pedagog i investigador de prestigi nascut a Benaguasil i, sobretot, gran coneixedor de l'àmbit professional de la música i de les arts escèniques. 
L'assistència a les conferències és totalment gratuïta. No obstant, el límit de l'aforament, 30 persones per conferència, obliga a gestionar de forma eficaç l'assistència. Els interessats deuran reservar plaça per correu electrònic, dirigint-se a ventas@consolatdemar.com o bé telefonant al 96 273 7375. L'admisió serà per rigorós ordre d'inscripció.
Les conferències són les següents:
CONFERÈNCIA 1:
COMUNIDADES ARTÍSTICAS DE APRENDIZAJE: UNA ALTERNATIVA SOCIAL AL SISTEMA ACTUAL DE ENSEÑANZAS ARTÍSTICAS Viernes, 21 de septiembre de 2012. En Consolat de Mar, Benaguasil, a las 11 h. Dirigida a profesores, responsables de centros educativos de materias artísticas, directivos, gestores e interesados en la materia en general.
CONFERÈNCIA 2:
LA ORIENTACIÓN PROFESIONAL  EN EL ÁMBITO DE LA MÚSICA: NUEVOS ENFOQUES Y POSIBILIDADES. Sábado, 22 de septiembre de 2012. En Consolat de Mar, a las 11 h. Dirigido a alumnos, titulados, profesores, responsables de centros educativos de enseñanzas musicales e interesados en la materia en general.
ANDRÉS ZARZO. Cuenta con una amplia trayectoria como intérprete musical: Clarinete solista de la Orquesta Sinfónica de Madrid, OSM (1984-1998); Director de Orquesta, Ópera y Danza (ORTVE, OSM, O. de Valencia, Granada, Bilbao, Génova, Teatro Real, Teatro de la Zarzuela, Ballet Nacional de España, etc.). Como gestor: Vicepresidente de la OSM (2000-2003); Director Técnico de la Orquesta-Escuela de la OSM (2000-2004); Asesor de Enseñanzas Artísticas de la Comunidad de Madrid (1998-2000). Como pedagogo: Catedrático del Real Conservatorio Superior de Música de Madrid (2003 hasta hoy) donde imparte Música de Cámara, Orquesta, Didáctica, Gestión Musical, etc. Investigador: Doctor en Derecho Cum Laude por la UNED, investigaciones sobre el Régimen Jurídico de la Enseñanza Musical, Orientación Profesional, Comunidades de Aprendizaje, etc. Es Master en Gestión Cultural: Música, Teatro y Danza, por la Universidad Complutense de Madrid (1999-2001); Master en Administración y Dirección de Fundaciones y Asociaciones por la Universidad Autónoma de Madrid, UAM (2001-2002); Master en Administración Pública por el Instituto Universitario “Ortega y Gasset” (2002-2003); Master en Dirección de Centros Educativos por la UAM (2004-2005); Programa de Doctorado en Derecho de la Cultura de la UNED (2005-2011).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada