dissabte, 15 de setembre del 2012

XI CERTAMEN DE RELATS: ESCRITS A LA TARDOR - VILA DE L'ELIANA 2012


L'ajuntament de l'Eliana convoca aquest certamen que va per la onzena edició i ho fa amb les bases següents: 
Els relats hauran de ser inèdits i no haver sigut premiats en certàmens anteriors a la data d'esta convocatòria i versaran sobre temàtica lliure, escrits en castellà o en valencià, amb una extensió mínima de cinc folis i màxima de huit, mecanografiats a doble espai i per una sola cara (lletra grandària 12 punts, tipus Times New Roman o semblant). No poden participar en este Certamen els obres dels autors premiats en els cinc últimes edicions del mateix.
Podran participar en este Certamen els majors de 12 anys, que hauran de presentar o enviar els seus relats per quintuplicat exemplar al Centre Sociocultural (Plaça Jutge Miquel Comes, 1 - 46183 L'Eliana). Els participants presentaran dos sobres tancats, en l'anvers dels quals figurarà el títol del relat, la modalitat en què participa (castellà o valencià), i si opta al premi local. Estos sobres contindran:
Sobre núm. 1: Els cinc exemplars del relat sense firmar, grapats, i amb els fulls numerats, indicant en la capçalera de cada full el títol del relat.
Sobre núm. 2: Fotocòpia del DNI o de la Targeta d'Identificació de l'autor/a. La sol·licitud d'inscripció degudament complida.
El termini de presentació dels relats es del 10 de setembre fins al 22 d'octubre del 2012. És a dir, el temps ja corre.
Els obres participants optaran als següents premis:
Categoria primera en castellà i valencià, que estarà dotat amb 600 euros cadascú.
Categoria local en castellà i valencià, que estarà dotat amb 300 euros cadascú.
Premi local jove en castellà i valencià, que estarà dotat amb 250 euros cadascú.
El Premi en la Categoria Local s'atorgarà al millor relat d'autor/a empadronat a L'Eliana. El Premi en la Categoria Local Jove s'atorgarà al millor relat d'autor/a empadronat a L'Eliana, que no tinga més de 18 anys en el moment de la convocatòria d'aquest certamen.

El lliurament dels premis és realitzarà el dia 21 de desembre de 2012, en un acte públic al què hauran d'assistir els autors/es premiats, entenent en cas contrari que renuncien al premi en metàl·lic.

Bases completes i altra informació en: www.leliana.es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada