dimecres, 14 de novembre del 2012

EL CANTAUTOR ANDREU VALOR VISITA BENAGUASIL


DIUMENGE, 18 DE novembre
BENAGUASIL. Consolat de Mar.
19h. Concert d'ANDREU VALOR.

ANDREU VALOR I INSA naix a Cocentaina (el Comtat)  el 1978.
La seua vinculació a la música ha sigut constant. Sempre recorda part de la seua infantesa amb un instrument.
L'any 2000 forma junt amb altres companys el seu primer grup de música amb el qual durà a terme la seua iniciació al llarg de huit anys.

És en el 2008 quan decideix caminar en solitari després de la dissolució del grup i on comença a exposar els temes propis compostos ja amb una temàtica social important, que encara perdura, amb la intenció de canviar el xicotet món al qual és capaç d'arribar.
Després del bon resultat del primer treball discogràfic, l'autor enfronta amb força i il.lusió el segon treball discogràfic en solitari, A l'ombra de l'obscuritat. Han sigut més de cent concerts en dos anys recorrent escenaris i aquesta intensitat ha provocat una maduresa d'interpretació i de composició. que  ha sigut la base del nou projecte, la intenció d'agrupar l'essència obtinguda en aquest viatge per afavorir noves lletres i música, sent capaç d'aportar el possible progrés aconseguit. Una cosa no varia respecte de la particularitat de fer cançons, varia la forma de dirigir-se, d'expressar-se i l'enteniment musical, però les temàtiques continuaran sent fidels a la necessitat d'aportar positivisme i canvis a una societat, de vegades, desorientada i sobretot a obrir els ulls a l'oient per centrar-nos a saber conviure i a col.laborar amb aquell més necessitat, més maltractat, més dèbil...
En una situació com l'actual, el moment pot semblar-nos obscur, com el títol del nou disc, però si et fixes en el detall, l'obscuritat no pot tenir ombra sense llum, per menuda que siga. Aquesta és la intenció del nou treball, paraules i paraules, melodies i compassos, que puguen possibilitar la millora necessària per al col.lectiu, per tots! Respecte i sentiments! Que la memòria no s'oblide!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada