divendres, 25 de gener del 2013

ACTES PER LA PAU

DIMECRES, 30 de gener.
LLÍRIA. Centre Públic de Formació de Persones Adultes.
18:30h. PROJECCIÓ: GHANDI. 

DISSABTE, 2 de febrer.
LLÍRIA. Auditori de la Banda Primitiva de Llíria.
19H. CONCERT PER LA PAU. Amb la Banda Simfònica Primitiva de Llíria.
Presentació del llibre: Amb els ulls d'una nena de dotze anys. de Janina HESCHELES.

Enguany en l’Escola de Persones Adultes de Llíria ha decidit celebrar el Dia de la Pau, com ha fet tots els anys, però amb una dimensió més àmplia i comptant amb la col·laboració dels altres centres educatius de Llíria i del Camp de Túria. La il·lusió és que a partir d’ara siga un acte que implique a molta gent i que tots siguen conscients dels valors que implica la Pau i el que tots podem fer per aconseguir-la dia a dia.
El fil conductor que han escollit és l’aparició en la nostra llengua del llibre de Janina HESCHELES Amb els ulls d’una nena de dotze anys. És el document impressionant d’unes vivències en situacions extremes. La mirada d’una xiqueta salvada de miracle del gueto de Lvov (aleshores territori polonés i hui una ciutat d’Ucraïna), on va perdre tota la família. Un llibre que no ha tingut la repercussió i la publicitat que es mereix i recomanem a tothom la seua lectura.
A més, tindrem la immensa sort de comptar amb la presència de l’autora, una persona lúcida, activa i activista en el treball per la convivència entre jueus i palestins.
Serà una ocasió magnífica per a refermar els valors de la pau en la triple dimensió de l’àmbit personal, entre les persones i entre els pobles.
Si no volem la guerra, preparem la Pau.
Centre Públic de Formació de Persones Adultes “Alts del Mercat”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada