dilluns, 7 de gener del 2013

CARLES DÉNIA I OBRINT PAS A LLÍRIA

DISSABTE 26 DE GENER.
LLÍRIA. Teatre de la Unió Musical.
22:30h. CONCERT: CARLES DÉNIA.
Un grup d'associacions de la comarca OrganitzeN un cicle de dos concerts a l'Auditori de la Unió Musical de Llíria. 

Carles Dénia - dissabte 26 de gener a les 22'30h - des de Gandia (la Safor) ens arriba un cantaor i guitarrista format acadèmicament en el món del jazz. És una de les màximes figures del cant d'estil valencià i amb els últims treballs Tan alta com va la lluna i Paradís de les paraules rep diversos premis entre els quals destaquen el Premi Ovidi Montllor 2009,  l´Altaveu Frontera 2010, millor disc de l´any 2011 per la Revista Sons, millor disc de l´any i millors arranjaments als Ovidi Montllor 2011, entre altres. Participa, a més a més, en projectes de distinta índole amb els quals recorre escenaris de mig món.

Obrint Pas - dissabte 23 de març a les 19h - Podrem gaudir del grup de la ciutat de València en un format acústic preparat expressament per actuacions en auditoris i teatres. Els Obrint Pas són el grup valencià més internacional, durant els vint anys de carrera musical que els contemplen han actuat a tota classe de festivals pertot arreu d'Europa, i alguns indrets d'Àsia i Sud-amèrica.

Preu entrades:
Carles Dénia - 7€
Obrint Pas - 12€

Carles Dénia + Obrint Pas - 15€

Organitzen: Associació Cultural 9 d'octubre de Vilamarxant, Ateneu Cívic i Cultural de Bétera, Ateneu Musical i Cultural de Benaguasil, Casal Jaume I del Camp de Túria, Coordinadora pel Valencià del Camp de Túria i l'Institut d'Estudis Comarcals del Camp de Túria.
Patrocina: Pollos Planes
Col·laboren: Consolat de Mar i Fil-per-randa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada