dimecres, 30 de gener del 2013

EXPOSICIÓ DE "NANO" A L'ATENEU DE BÉTERA

Divendres 1 de febrer.
BÉTERA. Ateneu Cívic i Cultural.
20h. INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ: Començar de Nou, una exposició de pintures de Francisco Pià Izquierdo, "Nano".
ROMANDRÀ OBERTA l'Ateneu fins el 28 de febrer, en l'horari habitual.

El "Nano" ens comenta personalment l'exposició:
Cadascun dels quadres és un reflexe de les invariants  de la vida, allò que ens envolta, els sentiments , la natura, els colors, els pensaments, les idees …i un munt de coses a les que la majoria de vegades no donem massa importancia, però que estan ahí i sense les quals no seria possible tirar endavant.
He fet una aposta per la Pintura no Objectiva, que permeta a les persones espectadores pensar i relexionar sobe els temps i la rapidesa dels canvis que estan succeint en la societat i cap on ens conduixen.
Per a l’artista, en aquest context,  renovar-se o morir és una constant, per això li he posat aquest títol a l’exposició, fent-los homenatge al seu treball.

Dissabte 2 de febrer

ATENCIÓ NOU TALLER: 
han canviat el taller a realitzar. A partir de les 17.30 hi haurà el taller de muntatge col·lectiu de la sardina, que participarà al Carnestoltes del 16 de febrer. 
Podeu vindre menuts i grans. 

ANUL·LAT AQUEST TALLER:
de 17.00 a 20.00. hi haurà un nou taller organitzat per Fil-i-cotó,En aquest cas, d'el·laboració de cinturons o "chumbes" del poble wayúu de Colòmbia. recordeu que cal inscriure's amb anterioritat.

Taller impartit per Maite Anzola.
Preu: 25 euros, materials inclosos (fils, agulles...).
A partir de 8 anys.
Inscripcions al 655 375 460 / cukaes@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada