dilluns, 11 de febrer del 2013

CARNESTOLTES 2013 A BÉTERA


DISSABTE, 16  de febrer.
A BÉTERA. Ateneu Cívic i Cultural. Plaça del Mercat.
Des de les 19:30h. CARNESTOLTES:
CRIDA: 
Per fi ha arribat Carnestoltes, la festa de l'alegria, muntarem un bon sarau i cremarem la sardina. Convoquem tots els dimonis de trident inofensiu i també tots els pallasos que dansen amb el cor altiu, que avui cantem a la vida i a l'ocell fora del niu. Benvinguts els colombaires, somniadors de l’endemà i els qui llauren horts d’estrel·les a les nits sense final.Visca l’amistat i el riure, visca la paraula lliure, visca la fraternitat. Carnestoltes dotze voltes, Carnestoltes cada mes, de les bromes de la festa no has de sentir-te ofés.
Viatgers ben orientats, arriscats exploradors dels camins de la rao, savis del coneixement i el tresor dels sentiments. Gent tocada del bolet que il·lumineu altres móns que viuen al pensament, vosaltres els creadors que ens descobriu nous secrets, passeu i gaudiu la festa, passeu que la casa és vostra, si és que hi ha cases d’algú
Botem foc a la sardina i amb la sardina cremem tots els aprofitats, els lladres de diners públics, els polítics bufanúvols i les seues falsedats. Cremem els bruts, els xoriços, la bufa dels grans events, els màgics de l’enganyifa i els jutges amb mala fel.
També la mafia de la taronja, que empobreix els llauradors, els de la trama dels sobres, els Gurtel, els Noos, les finances i els banquers, el desnonament de famílies i els centres d’internament.
Gent desperta i sobirana, amics de la broma i el vi, no li pegueu ja més voltes i celebrem Carnestoltes! . Esteu convidats a la festa el 16 de febrer, a partir de les 19:30 h., a la Plaça del Mercat de Bétera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada