dilluns, 4 de febrer del 2013

CURS DE FACILITADORS DE L'ESCOLA D'ECONOMIA POPULAR: OKONOMIA


Dissabte 9 i diumenge 10 de febrer.
BÉTERA. Ateneu. Espai Cívic i Cultural de Bétera.
Curs de facilitadors de l’Escola d’Economia Popular OKONOMIA

OKONOMIA és un projecte d’escola popular que pretén que cada persona arribe a comprendre la seua economia particular i els mecanismes de la realitat col·lectiva, perquè puga conduir-se amb seny, adquirir una consciència crítica i prendre decisions alternatives, informades i conscients, individuals i/o col·lectives, que puguen conduir a una transformació de la societat.

La comunicació, la interacció i el diàleg entre els participants són les eines principals de tot el procés d’aprenentatge, que parteix de la pròpia realitat econòmica de cada persona, dels seus coneixements, de cada context concret, per tal d’anar creant un cos de coneixements compartits. Una projecte que s’inicia enguany a Benimaclet pero que ha nascut per a multiplicar-se.

Dissabte 9 de febrer a les 20:00 hores l’Ateneu de Bétera us convida a la xarrada OKONOMIA: el permís de conduir la teua pròpia economia, que farà Francisco Álvarez Molina.

FRANCISCO ÁLVAREZ MOLINA és Doctor en Enginyeria Informàtica, Llicenciat en Matemàtiques per la Sorbona de París i MBA en Gestió Empressarial. Entre més càrrecs ha estat Vicepresident de la Borsa de París i Director General a la Borsa de València. Avui és el president d’ÉTICA Soluciones Financieras i un impulsor de l’economia social o del bé comú. És un dels mentors d’OKONOMIA i col·laborador del programaSalvados de La Sexta Televisión, que presenta Jordi Èvole.

Després de la xarrada hi haurà sopar popular. Teniu l’opció d’encomanar l’entrepà+beguda+picadeta per 5 euros (telefoneu per reservar-ho al 626732478 o envieu un missatge a bonastre4mail.com, fins divendres dia 8). També podeu portar-vos el sopar enfaixat. Trobareu l’Ateneu a la plaça del Mercat, 5 de Bétera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada