dijous, 2 de maig del 2013

BALLANT A QUATRE MANS A BENAGUASIL


 DISSABTE 4 de maig
BENAGUASIL. Auditori Unió Musical.
19h. DANSA I MÚSICA: BALLANT A QUATRE MANS.
Per a dues ballarines i Quatre mans.
Ballant a quatre mans és un espectacle de dansa i música en directe. En el cinquanta aniversari de la mort de Jean Cocteau, dues ballarines i un piano a quatre mans estableixen un creuament de moviments i sons inspirat en l’espírit lliure i alliberador de la seua obra.
Circumstàncies surrealistes i absurdes ens transporten al Paris dels anys 20, momento en què compositors com a Satie o Milhaud van composar llurs obres per a ballet basades en les idees de Cocteau. Així, Ballant a quatre mans evoca una època passada ón la música i la dansa adoptaren formes i conceptes innovadors donant sentits nous a la corporalitat o la naturaleza. Eixa experimentació ha estat continuada, als nostres dies, per l’obra contemporània d’autors com Roncero o Ioakeim. L’espectacle s’articula al voltant de la música composta per tots ells.
En ella, el moviment quotidià es contraposa a la imitació estilitzada i la realitat es redefineix a través d’una estètica surrealista en la qual la presència corporal s'inscriu en un procés d'abstracció.
És d’esta forma com la "articulació de l’espai" i la " dinàmica del so" interactúen en este espectacle desenvolupat entre un duo de dansa i un duo de piano que ens apropa al món de Jean Cocteau i els compositors inspirats en la seua obra.
Entrada Lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada