dijous, 30 de maig del 2013

CONCERT D'AL TALL A L'ELIANA.

DISSABTE 1 de Juny.
L’ELIANA. Auditori Municipal.
20:00h. CONCERT D’AL TALL: Cançons de tota la vida.
Al Tall oferirà un concert antològic dels seus 35 anys de trajectòria: alguns dels temes que es poden qualificar com a “cançons de tota la vida”
“Al Tio Canya el menyspreaven no només per parlar com parlava, sino també per cantar com cantava. Això no ho diu la cançó, però és cert. I esta és la idea que ens ha guiat sempre per fer el nostre treball: contribuir a que la nostra llengua i el nostre llenguatge musical esdevinguen eines franques de comunicació en el nostre temps i en el nostre país. A poc a poc, hem aprés el llenguatge musical, tal com els besnéts del Tio Canya van aprendre a parlar la llengua del besavi. I hem  fet un descobriment fonamental: el so de la nostra música tradicional és preciós i calent. I funciona espectacularment per expressar els nostres sentiments i per a dir qualsevol cosa que passa en la nostra vida.” (Al Tall)
Programa: Darrer diumenge d'octubre, Marxa Jaume, Cant alternatiu, Jota de Jaume I, Cançó des de València, Jo no sóc + Mefisto, Cant de l'aplec dels ports (1ª), Cant de l'aplec dels ports (2ª), Processo, Miquel Grau, Llum, No em volem cap, 8- 9-10, Coixo, Liberanos Domine, Cant de la Muixeranga, Cant de Maulets, Tio Canya.
Venda anticipada d'entrades al Centre Sociocultural.dijous i divendres, de 10 a 14 h. i de 16 a 18 h.

Entrada 12(Xiquets i jubilats, 9)
CONCERT DE CLOENDA


VIII EDICIÓ 5 SEGLES DE MUSICA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada