dimarts, 2 de juliol del 2013

CAP DE SETMANA A L'ATENEU DE BÉTERA

Dijous dia 4 estrena del cinema d'estiu al corral. 
A les 22.00The guard ("L'irlandès"). 

Divendres 5, 

20.00h, inauguració de l'exposició La memòria fractal, d'Antoni Albalat, que romandrà a l'Ateneu fins el 25 de juliol. Com és habitual, la inauguració és oberta al públic, amb presència de l'autor i picadeta posterior. Un magnífic moment per acostar-se al nostre Casal.


22.00h, projecció del film El Terrer, un poble emmudit, documental patrocinat per l'Ateneu Republicà de Paterna. En el col·loqui posterior comptarem amb la presència d'uns quants membres de l'Ateneu Republicà. SINOPSI: Entre 1939 i 1956, el franquisme va afusellar més de 2000 republicans a Paterna. Van ser anys de terror, de silenci, d'arbitrarietats, d'eliminació planificada i sistemàtica de qualsevol vestigi progressista. El documental retrata l'esforç col·lectiu del poble de Paterna per recuperar la memòria i la dignitat dels quals van morir per defensar la democràcia. Mostrat a través del punt de vista d'aquells protagonistes que es van veure silenciats i aquelles veus condemnades a l'oblit.

Dissabte 6

19.30h. 




, el periodista de Bétera Miquel Calvet entrevistarà Xavier Aliaga, que parlarà dels llibres Vides desafinades i El meu nom no és Irina. Posteriorment hi haurà sopar popular, i l'actuació a les 22.30 de The Brut of Cat, que presentarà el disc Baix la pluja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada