dijous, 18 de juliol del 2013

PROGRAMA JULIOL ATENEU BÉTERA



Dijous 18 de juliol torna al cinema a la fresca al corral, després de sopar. A les 22.30, projectarem En la casa, de François Ozon.

Divendres 19 de juliol, a les 20.00, presentació literària; El fracassat (Edicions Proa), de Martí Domínguez, amb presència de l'autor. Intervindran tambéEmpar Aguado, Raquel Ricart, i Alexandre Navarro

Dissabte 20 de juliol celebrem la I Nit dels Casals i Ateneus del Camp de Túria. Una vetllada artística i de germanor amb la participació de diferents entitats de la comarca. A les 20.00, actuació del cor del Casal Jaume I, i a les 20.30 del cor de l'Ateneu de Benaguasil. Després, sopar popular (amb possibilitat de reservar entrepà+beguda per 5 euros, enviant un correu a ateneubetera@gmail.com). I per tancar la jornada, actuació de l'Espai d'Interpretació de l'Ateneu de Bétera.

Dissabte 27 de juliol -ja l'altra setmana- han preparat una jornada ben especial. La Mostra de Cultura Popular i Tradicional, amb actuació d'Urbàlia Rurana, el grup de danses l'Aljama, la Muixeranga del Camp de Túria i conta-contes. Sopar a la fresca a la plaça del Mercat, també amb possibilitat de reservar. 

Pel mes d'agost estan preparant una exposició de fotografies antigues de les Festes de Bétera, del període entre 1939 i 1955. Si algú disposa de fotografies i vol col·laborar, pot acudir a la reunió preparatòria que es farà a l'Ateneu el dijous 18 de juliol, a les 19.00. També ens pot enviar un correu a ateneubetera@gmail.com. Gràcies de bestreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada