dilluns, 14 d’octubre del 2013

L'ATENEU DE BÉTERA PROGRAMA UN INTENS CAP DE SETMANA

 Divendres, 18 d'octubre. ELS IAIOFLAUTES.
19.00h, presentació del col·lectiu Iaioflautes de València. Els iaioflautes són un col·lectiu de jubilats i pensionistes que va néixer emmarcat en les lluites del 15M, i des d'aleshores treballen "per a impedir que arruïnen el futur dels nostres fills i néts". Aquest col·lectiu porta a terme nombroses accions contra el "capitalisme neoliberal, salvatge i especulatiu, que vol acabar amb la democràcia i l'estat del benestar".






Dissabte, 19 d'octubre. TALLER.
18.00h, hi haurà al casal de l'Ateneu un taller d'elaboració de roses de paper.



Diumenge, 20 d'octubre. RUTA GUIADA.
entre les 10.00h i les 14.00h, recordarem el poeta Vicent Andrés Estellés amb una ruta guiada pel seu poble, Burjassot. Reviurem els seus poemes, tot recorrent la seua cartografia vital. Les places de la ruta guiada són limitades; cal confirmar l'assistència a ateneubetera@gmail.com, abans de divendres. El lloc de trobada és l'estació del metro de Bétera, a les 10.00h.

Del 21 al 27 d’Octubre. EXPOSICIÓ.


Com ja sabreu, l'any 2013 ha estat declarat Any Estellés, en ocasió del vintè aniversari de la seua mort. La setmana entrant, del 21 al 27 d'octubre, hi haurà a l'Ateneu l'exposició Vicent Andrés Estelles, cronista de records i esperances, elaborada per l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. La inaugurarem el divendres 25 d'octubre, a les 20.00, i al llarg de la setmana alumnes de l'Institut les Alfàbegues passarà per l'Ateneu per fer una visita guiada a càrrec del professorat de l'Institut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada