dimecres, 2 d’octubre del 2013

SOUL BRASS QUINTET A CONSOLAT

Dissabte, 5 d’octubre de 2013.
BENAGUASIL. Consolat de Mar – Benaguasil
19H.  CONCERT del  SOUL BRASS QUINTET

SOUL BRASS QUINTET
       El quintet de metall  Soul Brass Quintet te l’honor d’oferir-los el segon concert d’aquesta jove agrupació de música de cambra recentment formada i composada per José Real (trompeta) Omar Escobar (trompeta), Raquel Jiménez (trompa), Francesc Rozalén (trombó) i Manuel Melchor (tuba).
Tots els components del quintet son solistes de les bandes dels seus respectius pobles. A més, han complementat els seus estudis en jòvens orquestres de les quals han format part, com la Jove Orquestra Nacional de Espanya, Jove Orquesta de la Comunidad Valenciana, Jove Orquestra Nacional de Catalunya, Jove Orquestra de la Unió Europea, Jove Orquestra Simfònica de l’Acadèmia Europea, Orquestra Juvenil Nacional d’Holanda, Master Symphony Orchestra... 
A nivell professional i malgrat la seua joventut han col·laborat amb l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, l’Orquestra Simfònica de Madrid, Orquestra Simfònica de Castelló, Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida i les Bandes Municipals de Barcelona i Bilbao. 

El PROGRAMA  està integrat per obres de Roland LEMÊTRE, Isaac ALBÉNIZ, Andre LAFOSSE, G. GERSHWIN, J. OFFENBACH, SOUTULLO y VERT i Georges BIZET.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada