dimarts, 3 de desembre del 2013

DANI MIQUEL A CONSOLAT

DIUMENGE, 8  de Desembre.
BENAGUASIL. Consolat de Mar.
18:30h. MÚSICA EN VALENCIÀ. Dani Miquel  presenta A Nadal un pas de pardal.
Un espectacle recomanable per a tots els públics. Porteu els xiquets i que aprenguen més cançons en valencià!
DANI MIQUEL  presenta el nou treball A Nadal un pas de pardal, amb fruits de temporada i nadales del terreny.
Es tracta d'un projecte que actualitza el Cançoner Nadalenc Valencià. Un recurs necessari en cada escola i bàsic per a cada família interessada en explicar els nostres costums de Nadal a fills i filles.
Musicalment, aporta uns arranjaments força atractius amb una riquesa instrumental que Dani ja ens havia oferit en Triquilisò i amb la frescor i la diversió que també hem trobat en els dos volums de Musiqueries. Però això no és tot, alhora Dani ens aporta una mostra del ric repertori nadalenc valencià amb la interpretació d'algunes peces en perill d'extinció.
El projecte de Dani té una visió global i va més enllà d'un CD tradicional, en presentar un conte i una proposta didàctica que justifiquen els quatre pilars sobre els quals s'assenta aquest projecte: la tradició, la gastronomia, la natura i la música. A més, aporta materials per a treballar amb els xiquets i les xiquetes que permeten vivenciar els nostres costums i la nostra peculiar forma de veure i de viure el Nadal.
Entre els materials que Dani ens proposa també hi ha un rellotge solar i un capçal, dos elements que són la prova del nostre vincle amb la natura i la referència al nostre context social i cultural que ens proposa aquest projecte musical.
Us esperem!


Institut d'Estudis Comarcals del Camp de Túria
Consolat de Mar. Benaguasil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada