dilluns, 16 de desembre del 2013

MERITXELL GENÉ I JORDI MONTAÑEZ A BÉTERA

DISSABTE, 21 de Desembre 2013.
BÉTERA. Ateneu Cívic i Cultural.

19.30, CONCERT DE MÚSICA EN VALENCIÀ. Meritxell Gené i Jordi Montañez. No deixeu passar l'oportunitat. A les webs de tots dos podeu fer un tast de la seua música. 

Després d’editar ‘Inesperadament’ (Autoeditat, 2008) i ‘Sota els llençols’ (Autoeditat, 2010) Meritxell Genéens presenta el seu últim treball discogràfic, anomenat ‘Així t’escau la melangia’ (Khlämor records, 2013) un disc d’homenatge al poeta lleidatàMàrius Torres.Amb sis anys d’experiència damunt dels escenaris, la cantautora lleidatana ens presenta el seu tercer treball discogràfic. Amb aquest projecte, dóna l’agraïment més sincer envers al seu poeta de capçalera, el poeta que l’ha fet connectar amb els seus records d’infantesa i d’intimitat; Amb els pensaments, els sofriments, els desigs i les sensacions. Amb la seva manera d’entendre la vida, i també la mort.

Jordi Montañez presenta el seu segon disc,Cançons d'ara (Més de Mil, 2013). El títol del disc està inspirat en l'article "Ens calen cançons d'ara" considerat un dels textos fundacionals de la Nova Cançó Catalana. Montañez reivindica la vigència de la paraula adaptant-la a una estètica musical actual. Les seves lletres atribueixen molt de pes a la lírica i al context socioeconòmic que afecta les nostres relacions quotidianes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada