dimecres, 25 de setembre del 2013

"TRIBUTE TO ELLA". JAZZ DEL BO A L'ATENEU DE BÉTERA.

Dissabte 28 de setembre
BÉTERA. Ateneu Cívic i Cultural. A la fresca.
22.30h. CONCERT: Eva I fun jazz. 
Es tracta d'un concert que retrà tribut a Ella Fitzgerald, amb Eva: veu; Adolfo García: piano; Remigi Roca: contrabaix; Pep Soler: bateria.
Eva i Fun Jazz, quartet de veu, piano, contrabaix i bateria, ens ofereix un repertori basat en temes clàssics del repertori d’Ella Fitzgerald, estàndards molt i poc coneguts que ens sonen familiars, ens agraden, ens emocionen i ens porten records en blanc i negre de l’època daurada del jazz. Tots quatre es van conéixer fa molts anys i durant un temps van treballar junts fent música arreu de l’estat. Després, cadascú feu el seu camí personal, principalment dins del món de la música clàssica, fins que es van retrobar al Festival de Jazz d'Albaida, al mes de maig de 2012. El bon resultat d’aquesta experiència va animar-los a muntar Tribute to Ella, una selecció d’estàndards format per temes dels anys 30, 40 i 50 (Porter, Gershwin, Ellington, Gillespie, Monk, Rodgers, McCoy, Carmichael…).


D'altra banda l’Ateneu comunica que té disponibles números de la rifa de la fabulosa panera solidària en suport a la vaga indefinida dels docents de les illes Balears i Pitiüses. Com ja deveu saber a les Illes hi ha una vaga indefinida de docents contra el TIL imposat pel govern d'en Bauzá, el decret polèmic de trilingüisme. Els docents porten en vaga des del 16 de setembre, i els diners de la panera aniran a la caixa de resistència dels vaguistes. 
Amb tota probabilitat hi haurà a l'Ateneu un acte solidari amb la vaga, que vos anunciarem d'ací a molt poc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada