Dissabte, 9
de Novembre de 2013.
BÉTERA. Ateneu Cívic i Cultural.
19h. III Fira de la Carabassa. Com ja sabeu, podeu
portar-hi les vostres receptes cuinades, i amb l’explicació preparada.
Compartirem les diferents maneres de cuinar la carabassa per tal d’enriquir la
nostra cultura culinària. Tastarem tots els plats, i aprofitarem per fer un sopar popular dedicat a la
carabassa. Dolces o salades, tradicionals o innovadores; no deixeu de
portar la vostra recepta. I si teniu carabasses de l’hort, porteu-les-hi també;
admirarem la matèria primera. Hi haurà exhibició, concurs de carabasses, i intercanvi de
llavors.
Després hi haurà SOPAR.
[Els participants per favor notifiqueu la vostra recepta a ateneubetera [arrova] gmail.com. Així mirarem d’equilibrar els plats aportats entre dolç i salat.]
[Els participants per favor notifiqueu la vostra recepta a ateneubetera [arrova] gmail.com. Així mirarem d’equilibrar els plats aportats entre dolç i salat.]
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada