dimecres, 30 d’abril del 2014

DIA INTERNACIONAL DEL JAZZ A ALCUBLES

DIJOUS, 30 d’Abril.
ALCUBLES. Casa de la Cultura.
22:30h. ALCUBLAS CELEBRA UN HOMENAJE A ORTIFUS y LA 3ª EDICIÓN DEL DÍA INTERNACIONAL DEL JAZZ QUE PROMUEVE LA UNESCO
Events | International Jazz Day

El Dimecres 30 d-abril de 2014, Día Internacional del Jazz, ALCUBLAS celebra de nou aquesta Commemoració amb un concert en la Casa de la Cultura, amb l-actuació d-un grup de grans músics que formen la Big Band de les Juventuts Musicals de Llíria, amb Don Polo (saxo), la Banda de Music Team del batería Manolo Crespo i el prestigios saxofonista valencià Ramón Cardo.

                En aquesta edició es rendeix homenatge al músic, periodista i humorista gràfic Antonio Ortiz Fuster, Ortifus, que participará en el concert amb la seua guitarra; “pretendemos así sumarnos a la iniciativa del cortometraje documental que repasará su trayectoria artística y profesional”.

 Per a entendre la dimensió dels concerts simultánis en tot el món cal veure les pàgines de facebook sobre la celebració: Events/Internacional Jazz Day; la página de Hancock té més de 500 mil seguidors, i igualment  la del Día Internacional del Jazz. El concert d-Alcubles, amb la col/laboració de Satelvex, podrá visualitzar=se en directe des de la zarza a través la página  www.alcublas.es  
 Esteu totes i tots convidats!!!!

Más información tfno. 962704001 y 650027103

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada