dilluns, 6 d’octubre del 2014

L'ATENEU PRESENTA LLUITANT CONTRA L'OBLIT

DISSABTE 11 D'OCTUBRE:
BÉTERA. Ateneu Cívic i Cultural.
a les 19.30, presentació del llibre Lluitant contra l'oblit (Sembra Llibres, 2014), de la periodista Laura Ballester, amb la presència de l'autora i de Xavi Sarrià. El llibre compta amb el pròleg de Jordi Évole i l’epíleg de Beatriz Garrote, presidenta de l’Associació de Víctimes del Metro del 3 de juliol del 2006. 

El 3 de juliol de 2006, el subsòl de València vivia el pitjor accident de metro de la història de l’Estat espanyol. A les vies de l’estació de Jesús, hi quedaren 43 persones mortes, 47 ferides de gravetat i les esperances trencades de centenars de famílies. A la superfície, els representants institucionals s’afanyaven a passar pàgina. La versió oficial de la fatalitat s’imposava, el blindatge governamental obstaculitzava les investigacions i una densa capa d’oblit s’escampava sobre la tragèdia. Però les víctimes sempre van mantenir la dignitat. I l’esperança. Eren i són conscients que encara queda soterrada la supervivent negada d’aquell sinistre: la veritat. Lluitant contra l’oblit és el relat necessari de la llarga lluita per rescatar-la.  

D'altra banda a l'Ateneu posem en marxa una nova iniciativa; el taller de tècniques pictòriques. Tindrà lloc del 15 d'octubre al 28 de gener, tots els dimecres de 17.00 a 20.00, amb la direcció de Rebeca Català. Les inscripcions al taller, o si senzillament voleu més informació, s'han de fer a hopecamposfuster@gmail.com, o al telèfon 654820707. El taller tindrà un cost de 75 euros per als socis i de 85 euros per als no socis.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada