dimarts, 7 d’octubre de 2014

COMPROMÍS A LLÍRIA COMMEMORA EL 9 D'OCTUBRE

DIMECRES, 8 d'octubre

LLÍRIA.Vila Vella. Esplanada Esglesia de "La Sang"

CONCERT-RECITAL: Clàssics Valencians del Segle XV

És hora de record i d’homenatge al gran poeta valencià del segle XV, perquè les paraules d’Ausiàs March, no han caigut en l’oblit, avui, com llavors, ens arriben plenes de frescor i vitalitat, el pas del temps no fa mella. La música, la càlida paraula, el jardí en penombra, la llum de la lluna en el cim de la Vila, ens remouran, ens colpejaran, ens deixaran encisats sota el caliu dels versos de March, i dels seus contemporanis.

ACTIVITAT


19:30H. Darrere Ca La Vila. Concentració del públic assitent, a principi del Carrer de la Sang. S'encetarà un passeig nocturn i musicat pels racons més íntims i entranyables de la Vila medieval de Llíria, amb recitació de poemes d’Ausiàs March, Jaume Roig, Joanot Martorell ens contarà les intimitats del cavaller Tirant Lo Blanch,….

20:00 hores, en l’explanada d’enfront de l’Església de La Sang, Acte Literari-Musical, el RECITAL DE POEMES dels “Clàssic Valencians Medievals” per part de l’actor Vicent Grande, compaginant-ho amb l’ACTUACIÓ MUSICAL a càrrec del pianista Rafael Fenollosa i la soprano lliriana Empar Llàcer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada