dimarts, 7 d’octubre del 2014

XXV VOLTA A PEU 9 D'OCTUBRE DE VILAMARXANT


DIJOUS, 9 d'octubre
VILAMARXANT. Replaça i altres llocs.
9:30h. XXV VOLTA A PEU 9 D'OCTUBRE.
Com ja sabeu, des de fa més de 30 anys L'Associació Cultural 9 d'octubre celebra de diverses maneres el 9 d'Octubre. Des de fa anys, celebra la Volta a peu 9 d'octubre, al mateix temps, la Fira del llibre i el dinar de germanor dels associats i simpatitzants. A més a més, tots els anys demana que us apunteu a la paella (els que vulgueu anar), però com sol ser habitual en els valencians i les valencianes, quasi ningú fem cas del prec. Som com som i punt! Ai, quina creu!!!
Si esteu interessats, podeu participar com a voluntaris en la Volta a peu. Podeu col·laborar de diferents maneres: en els cantons, en el punt de avituallament, en les inscripcions, en el repartiment de samarretes, en el control de meta, en la fira del llibre... Com més gent es siga, millor es repartiran les faenes.

Els més matiners dels que decidiu col·laborar podeu acudir dijous 9 d'octubre a la Replaça a les 7 del matí. Si no voleu anar tan prompte i voleu acudir a les 7:17 o 7:38 hores, tampoc no passa res. El cas és que aneu a ajudar, si podeu. Tota pedra fa paret! 

Podeu contactar per correu (ac9o@gmail.com), o bé per telèfon/wasap: 659 864 851 (Voro) o Enric (638 453 892)

12:30h. Grup de danses Vilamarxant abans entrega premis. (cap a les 12:30 hores, si fa no fa).

14:30h. Dinar.

Salut, germanor, país i cultura!

Recordeu que podeu inscriure-vos fins el dia 9, en línia de meta. Lògicament abans que comencen les proves. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada