dilluns, 3 de novembre de 2014

COMPROMÍS ENS PORTA AL REI JOAN CARLES I A LLÍRIA

DIVENDRES 7 de Novembre.
LLÍRIA. Teatre Unió Musical.

22:30h. ESPECTACLE D'HUMOR: "AUDIÈNCIA I-REAL" de TONI ALBÀ.

El gran humorista i actor de la sèrie Polònia de TV3 visitarà Llíria per oferir el seu espectacle “Audiència I-real”, on imita un dels seus personatges ja mítics, l’ex monarca Joan Carles I.

Vols saber per què va abdicar? Què amaguen els corredors de la Casa Reial? Que fa diàriament el monarca? Quines són les seues activitats? Toni Albà en farà una descripció humorística d’este i moltes més preguntes….

RESERVA I COMPRA ENTRADES: Les entrades es poden adquirir a través dels col·lectius comarcals de Compromís o a través de Compromís per Llíria telefonant al 607 038 047 (Compromís) o fent la reserva en compromis@lliria.es (deixant un tfno de contacte).

El preu és de 10 euros si és anticipada, i 15 euros el dia mateix de l’espectacle.
Organització: Grup Municipal de Compromís per Llíria.

AUDIÈNCIA I-REAL
Advertència: Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència. “Hi havia una vegada un rei…” Així comencen molts contes i llegendes populars que continuen fascinant les ments més innocents de la nostra societat. Aquestes ments imaginen mons meravellosos que li són totalment inaccessibles. Per això volen saber-ne tots els detalls i en aquest intent de conèixer com funcionen, poder imitar-los en les seues maneres per ser com ells… o això creuen. Imaginem un estat modern on el cap d’estat és un monarca que un dia ha de presidir un acte oficial, una AUDIÈNCIA (IRREAL en el nostre cas), davant un públic integrat per tota la premsa nacional i internacional. Aquest personatge fa una insòlita roda de premsa on el públic-premsa pot preguntar el què vol saber…. Bé, el què volen saber els milions de ments innocents que llegeixen i miren la tele per “devorar” un món que els fascina…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada