dijous, 12 de març del 2015

CONCERT DE CAMBRA DE FLAUTARTS A LA UNIÓ DE LLÍRIA

DISSABTE, 14  de Març
LLÍRIA. Unió Musical. Sala d'assajos.
20:00h. Concert de març del 1er Cicle de Concerts de Cambra de la Unió Musical de Llíria.   Cor de flautes Flautarts, compost íntegrament per flautistes de la Unió Musical de Llíria interessats en promoure un repertori cambrístic centrat en la flauta, així com donar a conèixer la resta d'instruments menys habituals que formen la família de la flauta travessera.
Els membres de l’agrupació que componen Flautarts en aquesta ocasió són: Neus Adrià, Andrea Arrue, Andrea Calvo, Paula Carpio, Joana Castillo, Cristina Coll, Bea Gómez, Nuria Heredia, Miguel Maqueda, Raquel Montañes, Ana Sebastià i Angels SousaTots baix la col·laboració especial de D. Francisco Cintero Enguídanos.
 Els Concerts de Cambra de la Unió són un nou projecte amb què cada mes, un grup de músics de la Banda Simfònica de la Unió, sota la preparació i direcció del seu director titular Enrique Artiga Francés, preparen un concert de cambra, assumint un nou repte que els ajude en el seu perfeccionament musical, i al mateix temps oferixen un concert mensual a tots aquells amants de la música. Uns concerts que ja s'estan fent un espai en l'agenda cultural de la nostra comarca de Camp de Túria. És un projecte molt il·lusionant per als jóvens músics de la Unió.


Entrada lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada